Udendørs digitalt signal på kørslen

Kør gennem udendørs digital skiltning fra Armagard

Drive Via udendørs digital skiltning forbedrer udseendet og hastigheden af din Drive Thru.

Drive thrus er nu almindeligt. Hvad der engang var et amerikansk fænomen ses nu i mange af verdens byer og byer. Deres bekvemmelighed er den vigtigste faktor for deres succes.

Digital skiltning er nu ved at blive ganske almindelig i restauranten drive thrus, idet denne bekvemme og moderne metode til at købe fastfood til det 21. århundrede, hvilket gør kundens oplevelse endnu bedre ved at give klare menuer til særlige kampagner.

Kør gennem udendørs digital skiltning af Armagard

Udendørs digital skiltning forbedrer kundeoplevelsen.

Vigtigheden af beskyttelse af drev gennem digital skiltning

Kørsel gennem digital skiltning vil normalt blive installeret på udendørs steder, og skærme vil derfor kræve omfattende udendørs beskyttelse. Men hvad definerer et udendørs digitalt skiltningssystem fra en almindelig reklameskærm?

For det første er den vandtætte og vejrbestandige beskyttelse afgørende for disse systemer. Ligegyldigt hvad placeringen, selv i sletterne og ørkenerne i det amerikanske Midtvesten vil enhver nedbør, uanset hvor lille, permanent deaktivere en digital skiltning.

Og regn er ikke det eneste vejrelement, som signageskærme skal beskyttes mod. Vindblæst støv, almindeligt på tørre tørre steder, kan gøre lige så meget skade på en digital skiltning som regnen.

For det andet er vejrsystemerne ikke det eneste, der vil deaktivere en digital skiltning på en udendørs placering som f.eks. En drev. Vandalisme og utilsigtet indvirkning er almindelig, især hvis drevet igennem lukkes om natten, og skærmen er efterladt uden tilsyn, for ikke at nævne sandsynligheden for en skødesløs kørsel, der skærer en af skærmene.

Af disse årsager skal enhver digital skiltning, der er placeret i et drev, være robust nok til at håndtere uheldige eller bevidste konsekvenser. Faste stål LCD-kabinetter passer bedst til dette, da de ikke kun sikrer beskyttelse af kabinettet, men vil tilbyde den rigtige type udendørs beskyttelse, der kræves til denne type digital skiltning.

Da den voksende tendens til digital skiltning i drive thrus fortsætter, forventer at se flere LCD-kabinetter, der beskytter digitale skærme på disse sårbare steder.

Kør gennem udendørs digital skiltning fra Armagard

Stål LCD-skærmbeskytter beskytter din udendørs skiltning mod regn, støv og fysiske skader.