PC-kapslinger - Støvtette datamaskinløsninger

Armagard gir støvtette PC-kabinetter

PENC 300: Industriell PC-kabinett.

Støv er en av hovedårsakene til at en datamaskin blir slått av tidlig. Derfor er det viktig å beskytte PCen din i støvete omgivelser. Dette er ikke alltid lett å gjøre, spesielt når datamaskinen brukes i industrielle områder. I motsetning til vanlige kontorer genererer industriområder og har stor mengde støv.

Emballasjegrupper og forsendelsessoner inneholder også store mengder støv i atmosfæren, noe som kan føre til at datamaskinene dine mislykkes veldig raskt, at skriverne dine blir blokkert og at skjermene dine eksploderer.

Selv om støvtette datamaskiner er nyttige, har de visse ulemper, som:

  • Kjedelige reparasjoner og oppgraderinger: Industrielle datamaskiner er i seg selv forseglet for å beskytte datamaskinene mot fuktighet og støv. Dette medfører at reparasjoner og oppgraderinger blir kjedelige, ettersom serviceingeniører måtte ringe eller maskinen skulle bli sendt tilbake. Dette fører til unødvendig forstyrrelse og forsinkelser i arbeidet
  • Utdatert teknologi: Industrielle datamaskiner er bygget med grunnleggende kompatibel teknologi, som, selv om den er pålitelig, er utdatert og i noen tilfeller utelatt

Heldigvis er det en enkel løsning: Støvtette industrielle dataskjermer . PC-kapslinger kan beskytte datamaskiner, skjermer og / eller skrivere. Kabinettet beskytter utstyret ditt selv i det støveste miljøet.

De fleste av disse industrielle PC-kabinettene og skriverkapslene er produsert i henhold til europeiske eller internasjonale standarder. Kabinettet gir beskyttelse mot datamaskiner og skrivere slik at de kan operere i full kapasitet, selv i støvete omgivelser.