All Year LCD Weather Protection med et utendørs TV-skap

Utendørs TV-skap fra Armagard

Et utendørs TV-skap gir beskyttelse mot vann, støv, ekstreme temperaturer og fysisk påvirkning.

Enten det er for utendørs digital signage, utendørs informasjon skjermbilder eller installere en TV i bakgården eller baksiden av en bar for underholdende kunder, må en hvilken som helst skjerm som brukes utenfor, beskyttes mot elementene. Vanskeligheten med værbeskyttelse for utendørs-TV er at forskjellige steder har forskjellige krav til bruk av en utendørs-tv.

På enkelte steder hvor det er vått og kaldt, vil skjermen trenge beskyttelse mot fuktighet. På varme og tørre steder må skjermen holdes kjølig og beskyttet mot vindblåst støv. Andre steder kan være ekstremt kaldt, og krever at den utendørs TV-en holdes varm. På enkelte områder kan sesongens sving bety at skjermen risikerer å overopphetes om sommeren, fryser om vinteren, blir våt fra regn og bli skadet gjennom vindblåst støv, og derfor gir fleksibiliteten til et utendørs fjernsynskapel den perfekte løsningen for nesten alle steder.

værbestandig

Et utendørs fjernsynskapsel vil holde alle de skadelige værelementene borte fra vedlagte TV. Regn, snø og hagl kan alle føre til permanent feil på LCD- eller plasmaskjermen, slik at utendørs fjernsynskapet er utformet for å forhindre inntrengning av disse elementene. Utendørs TV-skap er bygget til NEMA-standarder (National Electrical Manufacturers Association), som sikrer at kabinettet er egnet for bruk i utendørsområder. Den vanlige NEMA-standarden for alle utendørs TV-skap er NEMA 4, som gir tilstrekkelig beskyttelse mot været.

Armagards miljøprøvingskammer for utendørs fjernsynskap

Armagards utendørs TV-skap er fryser testet ned til -30 ° c.

Temperatur kontroll

Dessverre gjør NEMA-vurderinger ingen bestemmelse mot de ulike temperaturene en utendørs-tv kan møte. På enkelte steder kan overoppheting være et problem, noe som betyr at et utendørs fjernsynskapel må ha interne kjølesystemer for å forhindre at skjermbildet blir for varmt. På andre steder oppstår det motsatte problemet, og kaldtemperaturer kan føre til at fjernsynets komponenter fryser. Dette betyr at utendørs fjernsynskapet må ha noen form for isolasjon eller til og med varmeovner for å opprettholde en minimum intern temperatur.

Men på enkelte steder kan sesongens sving bety at både overoppheting og frysing er et problem gjennom ulike perioder av året. Den store fordelen med utendørs TV-skap er at de er tilpassbare til stedet, så det kan utformes for å fungere i alle slags forhold og ekstremer.

Et åpent Armagard utendørs TV-skap

Armagard utendørs fjernsynskapsler passer flatskjerm-TVer fra de fleste produsenter.

Fysisk beskyttelse

En annen form for beskyttelse som tilbys av utendørs TV-skap er fysisk sikkerhet mot både tyveri og hærverk. Dette er også et viktig aspekt ved bruk av en tv utendørs, spesielt i ikke-overvåkede og offentlige lokaler. Den solide stålkonstruksjonen gjør det mulig for utendørs TV-kabinettet å tåle selv de mest tøffe tjuver eller vandaler, mens den ødeleggende skjermen beskytter ansiktet på fjernsynet mot alvorlige påvirkninger.

Utendørs fjernsynskapsler tilbyr den mest omfattende og tilpassbare beskyttelsesformen for drift av fjernsyn i alle slags miljøer. Fra snødekte og frysende områder til varme, tørre og fuktige steder, vil utendørs fjernsynskapet holde en TV-skjerm som opererer på noe sted hele året, uavhengig av forholdene. Og fordi det utendørs TV-kabinettet huser standard TV-systemer, tilbyr det og utmerket avkastning på investeringen, da den vedlagte TV-en kan byttes ut i slutten av livet, og neste generasjon av skjermen kan nyte det samme utendørsbeskyttelsesnivået.