Vanntett utendørs LCD-TV for en brøkdel av prisen

Vanntett utendørs LCD TV-kabinett i en pub hage

Vanntette TV kabinetter er ideelle for pub og restaurant hager.

Det har vært en stor trend de siste årene for digital utendørsunderholdning. Enten det er på grunn av global oppvarming, røyking forbud eller bare et kulturelt skifte, mange barer, puber, klubber og restauranter har nå behov for en vanntett utendørs LCD-TV.

Ofte brukes høyttalersystemer og kobles til en vanntett LCD-TV for å skape et totalt utendørs TV-underholdningssystem. Imidlertid er denne typen teknologi ikke billig, og til og med en liten 32-tommers utendørs LCD-TV vil koste et sted i området $ 3000, og når det gjelder offentlig underholdning, kan størrelsen virkelig bety noe.

70-tommers LCD- og plasmaskjermer er nå vanlige og er den ideelle størrelsen for offentlig underholdning, men dessverre produserer noen få produsenter en stor vanntett utendørs LCD-TV og de få enhetene som er tilgjengelige koster over $ 50.000.

Og mens den globale pub-, bar- og restauranthandelen lider økonomisk, kan denne innledende utlegget ta mye tid å hente, selv om din fantastiske nye gigantiske TV bringer inn mengden.

Vanntett utendørs LCD TV-kabinett av Armagard

Vanntette LCD-kapslinger beskytter en vanlig TV fra vann, støv, smuss og skader.

Imidlertid er en langt billigere og mer praktisk løsning for utendørs-TV og utendørs digital skilting tilgjengelig i dekke av utendørs LCD-kabinetter . Disse beskyttende miljøer for skjermer gjør det mulig å bruke standard TV-apparater på utendørs steder.

Fullt vanntett og produsert til samme bransjestandard som utendørs-TVer (IP66 og NEMA 4), disse kapslene selv kombinert med prisen på den vedlagte TVen koster en brøkdel av prisen på en utendørs eller vanntett TV.

Videre kan nesten hvilken som helst LCD-skjerm eller produsent av LCD-skjerm (eller plasma) bli installert inne i disse utendørs LCD-kabinettene - til og med gigantiske skjermbilder på 70 " .

Ved å koble et utendørs høyttalersystem til den vedlagte LCD-TVen kan et helt utendørs og vanntett TV-system være tilgjengelig, og hvis ditt utendørsunderholdningsprosjekt ikke kommer inn i kundene, kan TV-en tas ut av kabinettet og brukes innendørs slik at du kan være kostnadseffektiv metode for testing av markedet.

Se hele spekteret av Armagard-kabinetter for mer informasjon.