NTP PoE Wall Clock

Et sekscifret NTP PoE vægur

I store organisationer som hospitaler, skoler og virksomheder kan det være svært at sikre, at alle kender den rette tid. Møder, klasser og arrangementer stole på alle, der arbejder til en bestemt tid. Hvis folk er forsinkede, kan det have en negativ indvirkning på virksomheden. Men at modtage præcis tid kan være svært. Standard vægure kan køre på forskellige tidspunkter, hvilket forårsager forstyrrelse på arbejdspladsen.

De fleste vægure er unøjagtige. Hvis du indstiller to ure til samme tid, kan der efter en uge være så meget som et minuts forskel. I løbet af flere uger kan dette ændre sig i så meget som ti minutter. En løsning er at konstant nulstille og synkronisere hvert ur. Men i store organisationer kan det være tidskrævende og dyrt.

Heldigvis giver NTP PoE vægklokker den ideelle løsning til opretholdelse af meget præcis og synkroniseret tid.

NTP PoE wall clock NTP time server

En Galleon Systems NTP-tidsserver.

Network Time Protocol

Et NTP PoE vægur bruger Network Time Protocol (NTP) til at opretholde nøjagtighed og synkronisering. NTP er en computeralgoritme, der tager tid fra en enkelt master kilde. Det distribuerer derefter den tid til alle enheder på et netværk. De fleste NTP-systemer modtager tid via en NTP-tidsserver, der er tilsluttet computernetværket.

Nøjagtig tid er afgørende for alle computernetværk. Det sikrer, at de opretholder sikkerheden, og at fejl undgås. Denne præcise tidskilde er typisk et atomur med signalet modtaget via GPS eller radio. NTP kontrollerer derefter alle enheder, som f.eks. NTP PoE-vægge, og justerer dem kontinuerligt for at sikre, at de svarer til master-tidskilden.

Strøm over Ethernet

NTP PoE vægur er forbundet til et computernetværk ved hjælp af et Ethernet-kabel. På grund af dette behøver de ikke batterier eller en standard strømforsyning. I stedet giver Power over Ethernet (PoE) både de data og strøm, der er nødvendige for at køre ure.

PoE er effektiv, nem at installere, og sikrer klokker kan opretholde nøjagtig tid uden at miste strøm. Du behøver heller ikke at ledge klokkerne til en strømforsyning, da Ethernet-forbindelsen gør strømforsyningen.

6-cifret NTP PoE vægur

Et Galleon Systems 6-cifret NTP-ur.

PoE Clocks

Når det er installeret, kan et PoE-ur indstilles ved at tage tid direkte fra NTP-tidsserveren. Dette sikrer, at det løber af samme tid som atomkilden. Derefter løber alle ure inden for det samme netværk af nøjagtigt samme tid som hinanden. Selv i sommertid kan klokkerne automatisk indstille sig til det rigtige tidspunkt.

Et NTP PoE vægur er den ideelle løsning til at give høj præcision og pålidelig tid til virksomheder af alle størrelser.