11 faktorer til at vælge et pc-kabinet system over en industriel computer

PC kabinet system af Armagard

Industriel pc kabinet rummer 24 tommer skærme, og kan udstyres med et tastatur. hylde, en glidende tastaturbakke eller et integreret membrantastatur.

top. Før du skraber dit nuværende computersystem (er) til at investere i en industricomputer, spørg dig selv - 'er der en bedre måde at beskytte mine computere på uden at afbryde og den stramme pris?'

11 fordele ved et pc-kabinet system

1. Hold dine nuværende systemer

Installation af a   PC kabinet   systemet giver dig mulighed for at holde dit nuværende computernetværk intakt. Undgå forstyrrelser, nedetid og besværet med at skulle bortskaffe udstyr.

Hvis du overvejer forstyrrelser og omkostningsimplikationer ved at fjerne dit nuværende computernetværk, installere nyt udstyr og teste det, giver et kabinet dig en langt mere omkostningseffektiv og tidsbesparende løsning.

2. Spar penge

Traditionelt er dedikerede industrielle computere dyre i forhold til et pc-kabinet, i nogle tilfælde koster op til 50 procent mere.

Derudover er de langsigtede opsparinger meget mere attraktive, fordi en computer kabinet kan ud leve en dedikeret, industriel pc med op til et årti.

Desuden er investering i et kabinet gunstigt for din samlede samlede ejendomsomkostninger. I det væsentlige betaler du kun købsprisen og minimalt vedligeholdelsesomkostninger.

Hvoromkostningerne ved installation af en dedikeret industriel computer udvider sig ud over købsprisen. Der er installation omkostninger til at overveje og vedligeholdelsesafgifter, som alle vil påvirke din bundlinje.

PC kabinet system af Armagard

PENC 700 industrielt pc kabinet.

3. Beskyt mod støv, snavs, snavs, olie, fedt og vand

Et pc-kabinet system kan beskytte imod sådanne skader, trusler lige så godt som en industriel computer, men for en brøkdel af prisen.

Kabinetter er fremstillet til European Ingress Protection & International NEMA standarder. IP- og NEMA-vurderinger bestemmer, hvilket beskyttelsesniveau et kabinet giver mod støv eller vand.

Kabinetter kan også påberåbes for at beskytte computere i eksplosive omgivelser.

Armagard s   Intrinsically Safe Enclosure   er et godt eksempel på et produkt bygget specielt til eksplosionsfarlige atmosfærer.

4. Beskyt mod fysisk påvirkning

Et pc-kabinet system kan beskytte mod kraftige konsekvenser, fordi de er bygget af stærkt robuste materialer. Sammenlignet med en dedikeret industriel computer giver en kabinet muligvis bedre beskyttelse mod manipulation, hærværk og tyveri, fordi de kan boltes til en   gulv eller væg.

PC kabinet system af Armagard

Computer beskyttelse af eksplosive omgivelser. PC kabinet til ATEX zone 2.

5. Brug i ekstreme temperaturer

Ja, en dedikeret industricomputer kan fungere i ekstreme temperaturer, men et pc-kabinet system har en klar fordel.

Hvis et opvarmnings- eller kølesystem fejler inden for en industricomputer, skal den udskiftes eller sendes til reparation. På den anden side kan et lignende system, der anvendes i et kabinet, hurtigt repareres på stedet.

Desuden kan du tilpasse kabinetter, så du kan bestemme temperaturenes ekstremiteter af et kabinet, der passer til dit miljø.

For eksempel kan en tilpasset Armagard industriel kabinet med isolering og et internt varmesystem holde det lukkede udstyr i drift så lavt som -30 o C.

6. Brug en almindelig computer

Din virksomhed kunne have et varieret udvalg af edb-systemer, men hver enkelt af dem kunne være placeret i et pc-kabinet system.

Armagard s   IP54 Industrial Enclosures   er et godt eksempel på den sort, som et kabinet kan give til din virksomhed.

PC kabinet system af Armagard

IP54 PC kabinet med integreret touch screen monitor.

7. Multipurpose

Et pc-kabinet system giver dig mange flere muligheder end en dedikeret industrikomputer. Ud over at have et pc-tårn kan kabinetterne husere skærme, tastaturer, printere, mus og berøringsskærme.

Armagard s   Industriel Computer Skab   er et glimrende eksempel på et kabinet, der kan beskytte en række IT-udstyr.

8. Lav vedligeholdelse

Hvis noget går galt internt med en industricomputer, er der intet du kan gøre, det skal repareres på stedet af en specialist ingeniør.

Dette giver dig alvorlige forstyrrelser, og for at tilføje skændsel til skade, hvis det er ude af garantien, bliver du nødt til at betale for disse reparationer.

Endnu værre kan ingeniøren lukke produktionen, mens arbejdet udføres, hvilket resulterer i tabte indtægter.

I modsætning hertil, fordi en kabinet kan huse din konventionelle pc, kan eventuelle nødvendige opgraderinger eller reparationer udføres internt i minutter.

For eksempel betyder luksusen af at have et kabinet, at et opvarmnings- eller kølesystem kan udskiftes på stedet med minimal forstyrrelse og nedetid.

9. Kan tilpasses

Kabinetter kan fremstilles, så de passer til dine industrielle anlægs krav. Du kan vælge mellem forskellige materialer, herunder: pulverlakeret mildt stål og fødevarekvalitet (316)   rustfrit stål. Derudover kan du tilføje varme- og kølesystemer, hvis din facilitet er udsat for ekstreme temperaturer.

PC kabinet system af Armagard

Vandtæt pc kabinet

10. Genanvendelig

Hvis en industriel computer fejler, uden reparation, så er du nødt til at erstatte den, en udgift, du kan undvære. Hvis en pc, der er anbragt i et kabinet, fejler, er den klar til at huse den næste pc. Potentielt kunne et pc-kabinet system huske flere generationer af udstyr.

11. bekvemmelighed

Den overordnede fordel ved et pc-kabinet system, sammenlignet med en industriel computer, er, at du kan gøre så meget mere med dem for en brøkdel af prisen. Langsigtet er et kabinet en meget klogere investering, fordi de koster mindre og uden tvivl, varer længere.

Bestil dit pc-kabinet system

Med alle de fordele, der følger med en industrielle computer kabinet , installere en (eller flere) er det rigtige valg.

Armagard har mere end 20 års erfaring med fremstilling af højkvalitets, industrielle computerskaber.

Kundefeedback viser, at vores kabinetter kan vare op til 10 år eller mere, et stort incitament for virksomheder, der søger en langsigtet, omkostningseffektiv løsning til beskyttelse af computere.

For at bestille dit varige, pålidelige og langvarige Armagard PC kabinet system, ring 0121 608 7226. Bestil nu i god tid til jul og nytår.